top of page

olaplex

WAT IS OLAPLEX?

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden.

 

Olaplex heeft namelijk een uniek molecuul dat is ontwikkeld door material scientists. Deze unieke chemie heeft een bewezen werking op alle haartypes. Het molecuul zorgt ervoor dat het haar op zichtbare wijze wordt hersteld, beschermd en versterkt.

 

Een ander groot voordeel van Olaplex is dat een geverfde kleur extra lang in je haar blijft zitten.

Daarnaast is Olaplex vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:

  1. Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigd tijdens het kleuren.

  2. Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen.

WANNEER HEB JE OLAPLEX NODIG?

Misschien herken je dit wel als gevolg van chemische behandelingen, Dit kan komen door bijv. het kleuren van je haar, Je haar voelt droog aan en breekt sneller af dan voorheen.

 

Andere boosdoeners die beschadigd haar kunnen veroorzaken zijn het gebruik van hete stylingtools óf overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon en invloeden van chloor-en zoutwater.

Het hersteld niet alleen chemisch behandeld haar maar het zorgt ook voor het herdefiniëren van je natuurlijke krul! Pluizig, dof, glansloos en droog haar is hierdoor verleden tijd. Het fijne is ook nog dat het haar er niet alleen zacht en glanzend van word maar ook vooral sterk en stevig met juist meer volume!

 

Wat nog goed is om te weten: Olaplex is totaal niet te vergelijken met een masker. Dit is nog zoooveel beter! Het heeft een totaal andere gepatenteerde werking die dus erg uniek en bijzonder is. Ik zou zeggen kom je haar eens snel verwennen met een super healthy treatment van Olaplex!

Klik hier om een afspraak te maken.

Stap 1. Begin het herstellen.

Een intense en herstellende verzorging met Olaplex begint allemaal in de salon. Allereerst word Olaplex nr.1 aangebracht en verdeeld over heel het haar. Deze verzorging zal zo’n vijf minuten goed intrekken om het haar voor te bereiden op stap nummer 2.

nr 1 olaplex.jpg
nr 2.jpg

Stap 2. Versterk het haar.

 

Zonder het uit te spoelen zal door de stylist de Olaplex nr.2 worden aangebracht in het haar. Deze stap zorgt dat het herstelproces echt op gang komt en moet langer inwerken, zo’n twintig minuten. Hierna zal het haar worden gewassen en ingesloten met een masker of conditioner waarna het zal worden gedroogd in de salon.

Stap 3. Duurzame bescherming thuis.

 

Olaplex nr.0 de Intensive bond building hair treatment gebruik je samen met Olaplex nr.3 de Hair Protector. Dit gebruik je ongeveer 1x per week thuis. Dit product zorgt ervoor dat je haar ook na de behandeling zijn kracht behoudt en dat je kleur langer mooi zal blijven. Verdeel eerst Olaplex nr.0 over droog haar met daar overheen Olaplex nr.3 en laat dit zo’n twintig minuten intrekken. Is je haar extreem beschadigd? Laat het dan extra lang intrekken door het bijvoorbeeld ’s nachts in je haar te laten zitten. Na deze verzorging was je je haar zoals je gewend bent en voor het beste resultaat kies je voor de Olaplex shampoo en conditioner. (nr.4 en nr.5)

Stap 4. Onderhoudende shampoo.

 

Deze shampoo herstelt je haar tijdens het wassen en brengt het weer terug naar zijn natuurlijke staat door een infuus van vocht en proteïnen, Je kunt de shampoo dagelijks gebruiken en in het bijzonder na het gebruik van de nr.3 Hair Perfector. Masseer het product goed in en laat het even intrekken, Spoel het vervolgens goed uit en maak de behandeling af met de laatste stap.

Stap 5. Verzorgende conditioner.

 

Olaplex nr.5 conditioner herstelt en verzorgd je haar zonder het zwaar te maken. Dit is de laatste stap naar glanzend en gezond haar en is geschikt voor alle haartypes. Breng een royale hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken (ongeveer 3 minuten) van de aanzet tot in de punten.

Stap 6. Leave-in conditioner.

 

De Olaplex nr.6 is een leave-in treatment en styling crème dat zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur en niet alleen voor gekleurd haar. De styling crème hydrateert het haar en beschermt het effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de crème het haar een gezonder en sterker uiterlijk geeft, vooral gekleurd en beschadigt haar. De bond smoother  bevat geen sulfaten, parabenen, ftalaten en gluten. Het is 100% veganistich en het is niet op dieren getest. Geschikt voor alle haartypes inclusief krullend haar.

Stap 7. Bonding Oil

Dit is de zevende stap uit het Olaplex systeem en is een haarolie die onder andere pluizig haar en gespleten haarpuntjes vermindert. De olie herstelt en versterkt beschadigd haar zonder te verzwaren of restjes achter te laten. Deze heerlijke olie is niet alleen geschikt voor beschadigd haar, maar werkt ook perfect voor andere haartypes: steil haar is niet meer statisch, krullen worden gedefinieerd, gekleurd haar behoudt langer zijn kleur en droog haar wordt gevoed. Deze leave-in olie verhoogt de glans, de zachtheid, de kleur en de levendigheid van je haar. De Bonding Oil beschermt het haar tevens tegen UV-straling en hitte tot maar liefst 230 graden.

bottom of page