top of page
sierraden 5.webp

jewelush

sierraden 2.webp

jewelush the brand

Als eerste uitbreiding van mijn salon ben ik met veel trots mijn eigen sierradenlijn begonnen genaamd "Jewelush"! Je kunt vast al raden waar deze naam vandaan komt... De salon zelf natuurlijk!

Waar staat de naam nou eigenlijk voor? 

"Jewel" staat natuurlijk voor juweel en "Lush" is een ander woord voor luxe. Naast mijn gepersonaliseerde salon behandelingen wil ik met deze sierraden lijn jou unieke uitstraling nog net dat beetje extra geven!

sierraden 2.webp
sierraden 1.webp

why you need these jewelery!

VOLLEDIG WATERPROOF!

Deze sierraden zijn gemaakt van stainless steel (roestvrijstaal) als basismateriaal met een PVD (Physical Vapour Deposition) coating. Dit is het meest moderne coatingproces dat beschikbaar is waardoor de kleur super mooi blijft, dus ook als je de sieraden omhoudt tijdens het douchen. Wie heeft er nou namelijk zin om elke keer al je sieraden af te doen... niemand toch? Ik geef 6 maanden garantie op verkleuring zodat jij zeker weet dat wij onze beloftes nakomen!

Naast dat onze sieraden niet verkleuren, zijn de sieraden ook nikkelvrij en hierdoor 100% allergievrij. Perfect dus als je last hebt van een gevoelige huid en gezien stainless steel een erg duurzaam materiaal is zijn alle sieraden ook nog eens 100% recyclebaar!

sierraden 3.webp

the collection

Benieuwd naar het assortiment? Kom eens een kijkje nemen in de salon om de sierraden in real-life te bewonderen!

sierraden 3.webp
bottom of page