top of page

haircut

het bobkapsel 

Geïnspireerd door de jaren ’70 is er een heropleving van het good old bobkapsel en populair dankzij beroemdheden als Kendall Jenner en Karlie Kloss. Deze kortere lengte is het opvallende trendy kapsel voor 2021.

“We gaan een verschuiving zien van de messy bob en gelaagd haar naar een scherpere afwerking”, zegt de invloedrijke stylist en Ghd ambassadeur Zoe Irwin. “Ik zie het als een verschuiving van de halflange boyfriend bob, die vorig seizoen zo populair was, naar iets preciezer en boven de schouder, ongeveer halverwege tussen je oren en je nek.

Ben je geinspireerd? Maak nu een afspraak!

Curtain bangs 

Pony’s zullen ook dit komende jaar hip blijven. Overal waar je kijkt, houden mensen van de comeback van de pony. Er zijn dan ook zo veel mogelijkheden om je pony te laten knippen en stylen! Hier een paar voorbeeldjes: een pony kan zacht, sterk en chic zijn, of kort en scherp. Ze zijn er in zoveel lengtes, vormen, texturen en stijlen.

 

Nog een voorbeeld: Curtain bangs die ineens extreem populair werden, zoals die van Camila Cabello.

Het hele seizoen door zullen we de curtain bangs zien opduiken. Dit type pony is trouwens echt perfect als je houdt van lange pony’s met veel lagen en textuur. Of dat nu is voor dames  met lang haar tot korte bobs en zelfs pixie cuts.

Ben je geinspireerd? Maak nu een afspraak!

Au naturel

Een 'trend' die sowieso altijd goed is: natuurlijk haar, zowel textuur als kleur. Dat kan je eigen haarkleur zijn, maar ook een tint die daarbij in de buurt komt.

 

Mocht jij je eigen haarkleur maar niets vinden, kies dan voor een natural kleureffect zoals balayage, high- en lowlights of shadow roots.

 

Ook mooi: de kaneelbruine haartrend die we dit najaar al veel zien.

Ben je geinspireerd? bekijk eerst de ''color'' pagina goed zodat je zeker weet wat voor kleuring je wilt!

Maak daarna pas een afspraak.

Shaggy pixie cut

Nog een fantastische haartrend waar we helemaal fan van zijn: de shaggy pixie cut!

 

Kort gezegd: een kort kapsel dat erg warrig geknipt is. Lekker makkelijk, want je hoeft er helemaal niet zo veel tijd in te steken om je kapsel te stylen!

Ben je geinspireerd? Maak nu een afspraak!

Lang, langer, langst

We kiezen op beautygebied het ene of het andere uiterste. Dat geldt ook voor de lengte van je haar: of je gaat kort óf juist heel lang.

 

Langer dan lang. Thank god voor hair extensions, want er zijn maar weinig mensen die van nature gezegend zijn met zulk lang en gezond haar. Kijk voor inspiratie naar de foto hierlangs of neem een kijkje op mijn extensions pagina!

Ben je geinspireerd? Maak nu een afspraak voor een intake!

bottom of page