top of page

veel gestelde vragen

salon

Locatie beschrijving

Rijd door de inrit achterom. Hier kun je parkeren. Pak dan de linkse deur van het gebouw langs je.

openingstijden

Deze vind je bij het kopje ''contact''.

Annuleren afspraak

Tot 24 uur kun je de afspraak kosteloos annuleren. Binnen 24 uur zal er 50% van de afgesproken behandeling in rekening worden gebracht. Word dit niet voldaan dan ben je helaas niet meer welkom. (Ik ben genoodzaakt deze regel te maken aangezien ik alleen op afspraak werk).

betaal mogelijkheden

Ik heb een voorkeur op contante betaling maar dit kan ook direct via een betaalverzoek.

kleuringen

Maximale uitgroei bij uitgroei behandeling

Dit mag maximaal 4cm zijn. Hierna geldt weer de volledige behandeling. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

basic color

Dit is een kleuring waarbij niet geblondeerd hoeft te worden. Dit is dus een kleuring die alleen wat donkerder kan kleuren. Ook zorgt dit voor grijsdekking. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

highlights

Bij deze techniek worden er veel dunne streepjes gemaakt wat uiteindelijk leidt tot een opvallend lichte kleur zonder een extreem harde uitgroei. Dit verschilt wel als je opvallend licht haar wil of het juist bij een natuurlijk effect houd. Hoe natuurlijker, hoe minder uitgroei. Halfhead staat voor: de bovenkant van je haar met highlights. Fullhead staat voor: highlights door heel je haar. Roots staat voor: uitgroei van de highlights. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

babylights

Dit is hetzelfde idee als highlights maar dan zijn de streepjes ultra ultra dun. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

high-lowlight

Dit is hetzelfde idee als highlights maar dan is het ene streepje donker en het andere licht wat uiteindelijk voor meer contrast zorgt. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

balayage

Deze techniek zorgt voor een super zachte overloop van donker (je eigen haarkleur of geverfd) naar licht (vaak geblondeerd met een toner). Omdat deze techniek pas halverwege begint heeft het al een soort van uitgroei waardoor je dus niet snel aan een ''uitgroei'' gaat storen. Hierdoor kun je als je tevreden bent met de kleur er wel een half jaar mee vooruit. Omdat hier dus vaak een lange tijd tussen zit is de uitgroei bijwerken geen mogelijkheid en zal het dus volledig opnieuw moeten (ook voor het mooiste resultaat). Wel adviseer ik om tussendoor de toner een keer te herhalen om je kleur optimaal te behouden. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

airtouch

Dit is een techniek waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord omdat het zo nieuw is. Bij deze techniek kun je een heel licht maar zacht effect creeren waardoor het bijna lijkt alsof dit uit jou eigen haar groeit. Wil je dus heel graag een stuk lichter van boven tot onder maar geen last hebben van een harde uitgroei? Dan is dit de perfecte techniek voor jou. Voor meer info kijk je op de ''color'' pagina.

Toeslag bij extra dik/lang haar

Alle kleur prijzen zijn gebaseerd op een medium lengte. Bij lang haar is de prijs dan vaak €10 meer en bij kort haar €10 minder. Dan kan het nog zijn dat je extra dik of lang haar hebt. Hiervoor kan dan op elke lengte een toeslag van €10 tot max €20 bij komen. Uiteindelijk zal dit dus nooit super veel schelen met de al aangegeven prijs.

knippen  en styling

Waarom aparte prijs kinderen tot 14 jaar

Omdat ik kinderen graag wat korting geef is het tarief voor kinderen net wat minder dan dat voor volwassen mensen maar vanaf 14 jaar willen de meeste toch echt een volwassen kapsel en krijgen ze flink wat haar waardoor ze vanaf dan wel als volwassene word gerekend.

hoe bepaal ik mijn lengte

Het is erg belangrijk om goed te kijken naar je lengte want dit kan veel in tijd verschillen. Kort = Haar tot boven de schouders. Medium = Haar tot maximaal je bh bandje. Lang = Haar vanaf je bh bandje.

wat is droogblazen

Dit is een optie waar je voor kunt kiezen als afsluiter van een behandeling. Hierbij word het alleen simpel droog geblazen, dus hierbij krijg je GEEN echt glanzend gepolijst haar of krullen.

wat is stylen

Dit is een optie waar je voor kunt kiezen als afsluiter van een behandeling. Hierbij word het droog geblazen en daarna gestijld of gekruld naar wens. Hierdoor krijg je super veel glans en zal het zijde zacht aanvoelen. Ook komt je kleur hierdoor extra mooi naar voren!

wat is Föhnen

Dit is een optie waar je voor kunt kiezen als afsluiter van een behandeling. Hierbij word het volledige haar in volume geföhnd en glad gepolijst. Hierdoor krijg je super veel volume, glans en zal het zijde zacht aanvoelen. Ook komt je kleur hierdoor extra mooi naar voren!

olaplex

wat maakt dit een wondermiddel

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden  (zwavelbruggen kun je zien als de ruggengraad van je haar). Olaplex heeft namelijk een uniek molecuul dat is ontwikkeld door material scientists. Deze unieke chemie heeft een bewezen werking op alle soorten haartypes. Het molecuul zorgt ervoor dat het haar op zichtbare wijze wordt hersteld, beschermd en versterkt. Wat als resultaat laat zien dat zeer beschadigd haar toch voor een heel groot gedeelte echt gered kan worden! Maar wat nog beter is... Het kan ook toegevoegd worden in de blondering waardoor je beschadiging volledig kunt voorkomen! Dat is natuurlijk nog het aller beste. Ik zeg altijd je kunt beter voorkomen dan genezen. Voor meer info kijk je op de ''Olaplex'' pagina.

heeft het meerdere functies

Ja Olaplex heeft 2 functies. 

  1. Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigd tijdens het kleuren.

  2. Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen.

Voor meer info kijk je op de ''Olaplex'' pagina.

hoelang blijft het zitten

De Olaplex herstelbehandeling is een permanente herstelbehandeling. Het gaat er dus niet zomaar meer uit en is dus erg intensief, maar vaak heeft beschadigd haar wel meerdere behandelingen nodig om ook echt gezond haar terug te krijgen. Het zou ook gek zijn als dit binnen 1 behandeling allemaal opgelost zou kunnen worden... Al vind ik dat dit met Olaplex dit al erg snel gaat! Lees verder voor meer info over de thuisverzorging want dit is net zo belangrijk. Voor meer info kijk je op de ''Olaplex'' pagina.

om de hoeveel tijd herhalen

Als het gaat om de Olaplex herstelbehandeling raad ik het aan om dit de eerste 3x om de 1,5 maand te herhalen. Daarna kun je (als je niet blondeert tussendoor) hier steeds wat langer tussen laten. Op een geven moment zou je er dus 2 maanden tussen kunnen laten, daarna 3 etc. Dit voel je zelf het beste aan. Maar aangezien de meeste toch doorgaan met blonderen raad ik het vaak wel aan om het om de 1,5 maand te blijven herhalen voor het beste resultaat met daarbij de thuisverzorgings producten van Olaplex. Lees verder voor meer info hierover. Voor meer info kijk je op de ''Olaplex'' pagina.

is olaplex thuisverzorging belangrijk

JA. Bijhouden is een van de belangrijkste dingen. Dit geldt ook voor een kleuring maar ook voor knippen. Alleen zo bereik/behoud je het mooiste resultaat. Door deze thuisverzorging versnel je het proces naar gezond haar en kun je ook langer geniete van een mooie kleur. Dit blijft namelijk beter zitten op gezond haar. Voor een uitgebreide uitleg per product ga je naar de pagina "olaplex''.

Extensions

Wat voor soort extensions zetten wij

Wij zetten luxe Tape-extensions van hoog kwaliteit die ook worden gedragen door Molly-mae van Loveisland. De extensions voelen uitzonderlijk vol maar vooral natuurlijk aan. De gemiddelde klant vind het echt lijken alsof hun eigen haar dan eindelijk lang en vol is gegroeid! 

hoe worden de extensions bevestigd

De extensions worden doormiddel van een dun licht gewicht plakstripje bevestigd aan het haar zonder dat hier hitte voor gebruikt hoeft te worden. Hierdoor is het dus totaal niet schadelijk voor je haar en kun je zorgeloos aan extensions beginnen!

na hoeveel weken moeten ze omhoog geplaats worden

De extensions moeten na 6 tot 8 weken omhoog geplaatst worden omdat je haar natuurlijk wel blijft groeien. Om te voorkomen dat de extensions bovenin zichtbaar worden is het dus belangrijk om dit goed bij te houden.

hoelang blijven de extensions mooi

Dit hangt volledig van jou verzorging af. Hier zal ik een paar tips mee geven. Zorg ervoor dat je de shampoo gebruikt die hiervoor bedoeld is, namelijk de speciale shampoo van dit extension merk. Hierbij horen ook extra verzorgende producten zoals conditioner, masker en een leavin conditioner en/of dikke olie. Borstel het haar alleen nat nadat de leavin conditioner is aangebracht. Dit zorgt er namelijk voor dat je de haren gemakkelijk kunt doorborstelen. Als dit nog steeds lastig gaat, föhn dan eerst alles helemaal droog en ga dan pas borstelen. De haren zijn namelijk veel sterker/gladder als de haren droog zijn. Bij extensions is het ook echt een must om na elke wasbeurt de haren volledig droog te föhnen en niet alleen op te laten drogen. Dit om klitten te vermijden. Hoe minder klitten hoe minder hard je de haren hoeft te borstelen hoe minder er dus af breekt en hoe langer ze dus mooi blijven. Als laatste zou je hiervoor ook een zachte extension borstel kunnen aanschaffen. Het is een hele hoop maar niets is onbelangrijk!

bottom of page